Повторно откријте го сјајот на вашата насмевка со белење и чистење заби

Во Стоматолошка Ординација Целакоски, го разбираме значењето на светла и самоуверена насмевка. Нашата услуга за белење и чистење заби во ординација е дизајнирана да донесе непосредни резултати, ефективно разградувајќи ги тврдокорните дамки предизвикани од животниот стил, повреди и генетика.

Нашите стоматолози со лиценца и долгогодишно искуство можат да Ви помогнат да ја пронајдете ваата блескава насмевка. Контактирајте го Стоматолошкиот Центар Целакоски денес!

Препознавање кога е потребно избелување на забите

Разбирањето кога е време да побарате професионално избелување на забите може да биде клучот за одржување на светла насмевка. Можеби ви се потребни нашите услуги ако:

  • Забележите дека вашите заби не се толку светли како што беа порано
  • Имате тврдокорни дамки што не се чистат со производите купени од аптека или продавница
  • Сакате да ја подобрите вашата насмевка за специјален настан
  • Чувствувате болка при користење на домашни сетови за белење и чистење заби

Ако некоја од овие ситуации Ви е позната, не двоумете се да се обратите кај нас.

Нашите услуги за избелување на забите

Повеќето луѓе имаат некаква промена на бојата на забите. Сепак, некои луѓе можат да имаат повеќе промени во бојата или да бидат почувствителни на тоа. Ако редовно пиете кафе, чај или црвено вино, тоа може да влијае на вашите заби. Други фактори може да вклучуваат повреди или генетика.

За среќа, со избелување во ординација, можете да добиете непосредни резултати за вашата насмевка. Користиме третман базиран на пероксид, кој ги разградува тврдокорните дамки. Во Стоматолошки Центар Целакоски, ќе ја оцениме вашата орална здравствена состојба за да изготвиме најдобар план за вашите новоизбелени заби.

Доверете ја вашата насмевка на професионалците во Стоматолошкиот Центар Целакоски.

Контактирајте го Стоматолошки Центар Целакоски денес

Вратете го сјајот на вашата насмевка. Контактирајте го Стоматолошкиот Центар Целакоски денес. Прифаќаме нови пациенти и со нетрпение очекуваме да ви помогнеме да го постигнете резултатот кој отсекогаш сте го посакувале. Без разлика дали преферирате да нè повикате или да пополните лесна онлајн форма, ние сме тука да ви помогнеме.

  • Белење во ординација (In-Office Bleaching)
  • Во чекална (со индивидуално изработени заштитни гуми)
  • Белење во домашни услови (со индивидуално изработени заштитни гуми)
  • „Walking Bleach“ белење (белење на ендодонтски третирани потемнети заби)
dentures-min