Јавете ни се

+389-46-260-035

Веднаш добијте ја најквалитетната грижа. Ја заслужувате!

Стоматолошка Ординација со Искуство од 2001 Година.

img-12

Работно Време

 • Пон - Пет9:30 - 14:00 и 17:00 - 20:00
 • Сабота10:00 - 14:00
 • НеделаЗатворено

Кои Сме Ние?

Стоматолочки Центар
Доктор Целакоски

Реномиран стоматолошки центар каде може да најдете комплетна услуга за вашето орално здравје.
 • Рутинска стоматолошка нега
 • Ендодонција
 • Протетика
 • Естетска стоматологија
 • Имплантологија
 • Белење на заби

20 Години

Искуство

Зоран Целакоски

Специјалист по стоматолошка протетика

5

Стоматолози

3

Ординации

50

Сертификати

3500 +

Задоволни Пациенти

ПОСВЕТЕНИ СМЕ НА НАШИТЕ ПАЦИЕНТИ

Нудиме одлична Здравствена Грижа

Приоритет ни е да Ве направиме среќни и задоволни, од нашиот прием и од услугите со кои ќе се погрижиме за Вашето орално здравје.

Детски Заболекари

Орална Хирургија

Коронки и Мостови

Ортодонција

ДОГОВОРИ ТЕРМИН

Добијте ја вистинската Стоматолошка Нега кај вашиот Лекар

  ДОБИЈТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА

  Специјално со Др. Целакоски

  Стоматолошки центар Целакоски