Приватна козметичка стоматологија во Стоматолошка Клиника Целакоски

Во Дентал Клиниката Целакоски, нудиме врвни решенија од областа на естетска стоматологија за подобрување на вашата насмевка и орално здравје. Нашите услуги вклучуваат:

Високо естетски пломби

Изработени од композитни материјали, нашите пломби се дизајнирани да обезбедат природен изглед и издржливост. Со користење на најновите технологии и материјали, обезбедуваме пломби кои совршено се вклопуваат со бојата на вашите природни заби, давајќи Ви самоуверена насмевка.

Високоестетски композитни фасетки

Нашите композитни фасетки се изработени од нанокомпозитни пломби или ласерски синтерувани полуфабрикати, обезбедувајќи врвна естетика и функционалност. Овие фасетки се идеални за корекција на несовршености како што се пукнатини, дамки или неправилности на забите.

Високоестетски фасетки и ламинирани од безметална керамика

Нашите фасетки и ламинирани од безметална керамика нудат природен изглед и долготрајна издржливост. Изработени од висококвалитетни материјали, овие решенија се идеални за пациенти кои бараат совршена насмевка без компромис.

Високоестетски коронки и мостови од безметална керамика

Безметалните коронки и мостови се врвен избор за пациенти кои бараат комбинација од цврстина и естетика. Нашите коронки и мостови се изработени од безметална керамика, која обезбедува природен изглед и максимална издржливост.

CAD/CAM безметални визил протези

Со употреба на современа CAD/CAM технологија, нашите безметални визил протези се прецизно изработени за да обезбедат совршено вклопување и удобност. Овие протези нудат извонредна естетика и функционалност, правејќи ги идеални за пациенти со високи естетски барања.

Безметални надоградби на ендодонтски третиран заб

За пациенти со ендодонтски третирани заби без преостанат коронарен ѕид, нудиме безметални надоградби кои обезбедуваат цврстина и долготрајност. Нашите решенија се дизајнирани да обезбедат природен изглед и функционалност, обезбедувајќи ви самоуверена насмевка.

Контактирајте нè за повеќе информации и закажете консултација за да ја добиете најдобрата нега и естетска стоматологија. Нашиот тим на експерти е тука за да ви помогне да ја постигнете насмевката од соништата.

  • Високо естетски пломби
  • Високоестетски композитни фасетки (изработени од нанокомпозитни пломби или од ласерски синтерувани полуфабрикати)
  • Високоестетски фасетки и (ламинати) од безметална керамика
  • Високоестетски коронки и мостови од безметална керамика
  • CAD/CAM безметални визил протези
  • Безметални надоградби на ендодонтски третиран заб без преостанат коронарен ѕид