Добредојдовте во Стоматолошка Ординација

Др. Целакоски

Постоиме од 2001 година. Благодарение на нашата посветеност на современата стоматологија, со континуирано едуцирање и примена на најнови материјали и технологии, успеавме од една мала ординација, на периферијата на градот Охрид, да прераснеме во еден реномиран стоматолошки центар каде може да најдете комплетна услуга за вашето орално здравје.
Естетска Стоматологија - Cosmetic dentistry

Работа со Фонд

Општа Стоматологија/General Dentistry

Иновативна Технологија

Белење и Чистење Заби - Teeth Whitening

Сертифицирана Клиника

Вистински Избор

За Фамилијарна Стоматологија

Токму благодарение на долгогодишната доверба на нашите пациенти, имаме стекнато реноме како вистинскиот избор за фамилијарна стоматологија. Се грижиме за нашите пациенти како за членови од семејството. Професионалниот тим кај нас, како и нашата пријатно опремена ординација, ќе Ви доловат чувство на топлина, пријатност и разбирање.
Заштита на усната шуплина 95%
Болести на непцата 90%
Ортодонција 85%

Со Др. Зоран Целакоски

Бесплатна стоматолошка консултација

Наша Мисија

Задоволни Пациенти

Наша мисија е да Ве сочуваме како задоволни пациенти, за чие орално здравје ќе бидете згрижени цел живот, знаејќи дека Вашата доверба никогаш нема да биде изневерена. Приоритет ни е да Ве направиме среќни и задоволни, од нашиот прием и од услугите со кои ќе се погрижиме за Вашето орално здравје. И најмногу од се’, од Вашиот поглед во огледало со новата и блескава насмевка, со која сме ги надминале дури и Вашите очекувања за тоа колку многу насмевката може Ви го промени животот.
Се стремиме да ги исполниме сите услови на една стоматолошка ординација каде ќе најдете комплетно решение за Вашите дентални грижи или желби, каде ќе се почувствувате пријатно како да сте дома, опкружени со персонал кој со посебно внимание ќе Ве ислуша и ќе се погрижи за Вас.
Сето тоа со надеж дека, доколку не’ изберете токму нас, ќе останеме Вашиот избор за цел живот.

За Нас