Со гордост ви го претставуваме нашиот центар за комплетна рентген дијагностика, каде ќе ги најдете најсовремените апарати за вашиот рентгенски преглед. Нашата врвна технологија вклучува 3D панорамско снимање, што ви обезбедува детални слики на вашите заби и агли. Со нашиот напреден апарат, ние можеме да изведеме детална анализа на состојбата на вашите заби и да направиме точна дијагноза за вашето орално здравје.

Покрај тоа, нашата понуда вклучува и дигитален интраорален рентген апарат, што ни овозможува да снимиме конкретни делови на вашата усна шуплина со голема прецизност и брзина. Овој напреден апарат ни помага да ги идентификуваме проблемите со вашите заби во рана фаза, што Ви обезбедува можност за превентивни мерки и рана интервенција.

Нашиот тим од искусни стрчни лица е посветен да ви обезбеди највисок квалитет на здравствена грижа. Секој преглед се изведува со грижа и внимание кон вашите потреби и нивните специфичности. Доверете ни се за вашиот следен рентгенски преглед и осигурајте си го најдоброто за вашето усно здравје.