Протетика во Стоматолошки Центар Целакоски

Во Стоматолошкиот Центар Целакоски, нашата протетика е дизајнирана да ги задоволи сите ваши потреби за обновување и подобрување на вашата орална функција и естетика.

Услуги во рамките на Протетиката:

 • Металокерамички коронки и мостови: Овие коронки и мостови нудат оптимална поддршка и природен изглед. Тие се издржливи и обезбедуваат долготрајна функционалност, совршено прилагодени според вашите потреби.
 • Тотални акрилатни и флексибилни безметални скелетирани протези: Ова се одлични решенија за луѓето кои бараат ефикасни и удобни алтернативи за замена на изгубени заби.
 • Парцијални акрилатни, флексибилни безметални скелетирани и визил протези со и без додатоци: За пациенти кои имаат делумно губење на заби, обезбедуваме функционални и естетски протези кои совршено се вклопуваат во устата и изгледаат природно.
 • Привремени коронки изработени на CAD/CAM: Нашите привремени коронки се изработени со најсовремените техники на CAD/CAM технологија, што овозможува прецизност и естетски изглед.
 • Метални надоградби на ендодонтски третиран заб без преостанат коронарен ѕид: Оваа услуга е одлично решение за пациентите кои имаат ограничена коронарна структура, обезбедувајќи стабилност и поддршка.
 • Титаниумски коронки, мостови и визил протези: Овие титаниумски решенија се познати по нивната издржливост и долгогодишна употреба, со минимален ризик од алергиски реакции.

Контактирајте нè

Контактирајте го Стоматолошки Центар Целакоски за повеќе информации или за да закажете консултација. Ние сме тука за да ви помогнеме да постигнете совршена насмевка и да го подобрите вашето орално здравје.

 • Металкерамички коронки и мостови
 • Тотални акрилатни и флексибилни безметални скелетирани протези
 • Парцијални акрилатни,флексибилни безметални скелетирани и визил протези со и без атечмени
 • Привремени коронки изработени на CAD/CAM
 • Метални надоградби на ендодонтски третиран заб без преостанат коронарен ѕид
 • Титаниумски коронки, мостови и визил протези