Ендодонција

Во оваа пракса, секогаш сме подготвени да ви обезбедиме врвна ендодонска нега со употреба на најсовремената технологија и најмодерните техники.

Општа Стоматологија

Откријте ги нашите услуги за протетика, вклучувајќи металокерамички коронки и мостови, безметални протези, привремени коронки и повеќе.

Естетска Стоматологија

Истражете ги нашите естетски стоматолошки услуги во Стоматолошка Ординација Целакоски, вклучувајќи избелување на заби, фасети и професионална хигиена за убава и здрава насмевка.

Имплантолошки Tретмани

Откријте ги нашите услуги за импланти, кои вклучуваат металокерамички коронки, привремени коронки и ласерски третман за периимплантит.

Белење и Чистење Заби

Откријте нашите услуги за избелување и чистење на заби, вклучувајќи професионално избелување и ефикасна хигиена за беспрекорна естетска насмевка.

Протетика

Откријте ги нашите протетички услуги, вклучувајќи металокерамички коронки, мостови и безметални скелетирани протези за обновување и подобрување на вашиот орален здрав изглед.